Art Floral: sessió 15/1/2014. Decoratiu vegetatiu paral·lel

IMG_7805

A la sessió d’avui farem uns centres decoratius que tenen el nom de vegetatius paral·lels. Es col·loquen les flors en paral·lel en el mosi, i d’aquí ve el nom de la composició. Totes les flors i elements els posarem a la mateix a altura.

Materials: lliri oriental taronja, iris blanca americana, fresia hibrida barreja lila i blanca, clavell rosa pastís, verd, sec, filferro, canya de bambú seca, mosi i safata baixeta quadrada.

El primer que farem serà netejar la flor, sempre es neteja una tercera part de la tija. També tallarem la punta de baix en diagonal per tal de poder clavar les flors i que aquestes puguin agafar l’aigua de forma òptima del mosi.

Un cop tenim les florIMG_7807s a punt preparem el mosi. L’hem de tallar de la mida de la safata i l’hem de mullar amb aigua, que quedi ben xop. Un cop el tenim a punt, podem començar a punxar els elements. Primer posarem el verd a la base, i el bambú. Continuarem omplint amb les flores, posant primer les més exuberants i combinant colors i texstures. La distribució ha de quedar recta i quadrada, sense sortir del recipient.

 

Autora: Marta Ballester Mitjans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s