EL NOSTRE PARC

Al costat del Casal Cultural de Mira Sol hi ha una gran zona verda que inclou una riera. Aquest espai el considerem el nostr parc, ja que en ell és on posem en pràctica els coneixements de jardineria. A partir del mes de gener i fins el mes de maig aproximadament en fem el manteniment. Això inclou tasques de neteja del sauló, manteniment dels escocells i perfilat de les voreres, tallar la gespa, poda i esporga dels arbustos, netejar les jardineres, tallar la gespa, mantenir els aspersors i mantenir neta la riera tant de canyes com de brossa. Per fer aquestes tasques ens dividim en grups de treball i els professors ens ensenyen d’una forma pràctica i vivencial com s’ha de fer cada una. Tots passem per totes, per tal de tenir un mínim de pràctica i saber com es fan les coses bàsiques quan hagem d’anar a fer la formació en centres de treball.

 

 

 

Aquí estem mantenint net tot l’entorn de l’hort, traient la brossa però també les males herbes i mantenint la gespa en el millor estat possible.

 

 

 

 

 

En aquesta imatge estem a la reiera, on creix un gran volum de canyes, que nosaltres claregem per tal que no caiguin tant al llit de la mateixa. Després les portem a l’hort per reutilitzar-les.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s